Receta e ditës - Fileto pule me salcë dhe mozzarela/ Pjesa e dytë

27 Korrik 2018, 16:22

Fileto pule me salcë dhe mozzarela, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha