Receta e ditës - Gulash Hungarez / Pjesa e dytë

4 Maj 2018, 09:53

Pastiço me kime dhe mollë të skuqura, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha