Receta e ditës - Gulash Hungarez / Pjesa e parë

4 Maj 2018, 09:56

Pastiço me kime dhe mollë të skuqura, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha