Receta e ditës - Kondrafileta gici me perime, antipaste dhe qershi me verë të ëmbël / Pjesa e dytë

1 Qershor 2018, 09:19

Kondrafileta gici me perime, antipaste dhe qershi me verë të ëmbël, zonja Tefta dhe Chef Sokol Prenga sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha