Receta e ditës - Kuskus me perime dhe salcë me salmon / Pjesa e parë

6 Qershor 2018, 12:56

Kuskus me perime dhe salcë me salmon, Albani, Erjona dhe zonja Vjollca sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha