Receta e ditës - Mish me speca në tigan dhe biskota me 3 përbërës / Pjesa e dytë

15 Qershor 2018, 09:56

Mish me speca në tigan dhe biskota me 3 përbërës, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha