Receta e ditës - Musse kafe me çokollatë dhe sallatë me karkaleca / Pjesa e dytë

Musse kafe me çokollatë dhe sallatë me karkaleca, zonja Tefta dhe Cheff Fjori Miraka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha