Receta e ditës - Pastiço me kime dhe mollë të skuqura / Pjesa e dytë

3 Maj 2018, 15:37

Pastiço me kime dhe mollë të skuqura, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera