Receta e ditës - Patellxhana me bukë në furrë dhe supë me trahana dhe vezë/ Pjesa e dytë

Patellxhana me bukë në furrë dhe supë me trahana dhe vezë, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha