Receta e ditës - Peshk furre me perime dhe sallatë vere me oriz / Pjesa e dytë

21 Qershor 2018, 10:14

Peshk furre me perime dhe sallatë vere me oriz, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha