Receta e ditës - Peshk furre me perime dhe sallatë vere me oriz / Pjesa e parë

21 Qershor 2018, 10:16

Peshk furre me perime dhe sallatë vere me oriz, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha