Receta e ditës - Pite me kungull të njomë dhe djath + kofsha pule me speca dhe patate/ Pjesa e dytë

27 Qershor 2018, 14:55

Pite me kungull të njomë dhe djath + kofsha pule me speca dhe patate, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TY / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha