Receta e ditës - Pulë me salcë domate dhe sallatë verore me patllixhana / Pjesa e dytë

10 Qershor 2018, 20:43

Pulë me salcë domate dhe sallatë verore me patllixhana, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera