Receta e ditës - Pulë me salcë domate dhe sallatë verore me patllixhana / Pjesa e parë

Pulë me salcë domate dhe sallatë verore me patllixhana, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha