Receta e ditës - Qofte furre me patate dhe supë me domate / Pjesa e dytë

2 Korrik 2018, 15:27

Qofte furre me patate dhe supë me domate, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Reprot TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha