Receta e ditës - Ravioli te çastit me lakra të egra e salcë seleno dhe kofshë pule / Pjesa e parë

11 Maj 2018, 13:30

Ravioli te çastit me lakra të egra e salcë seleno dhe kofshë pule, zonja Tefta dhe Chef Ermal Lohja sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha