Receta e ditës - Role me djathë e proshutë dhe supë me kungull të njomë dhe kos / Pjesa e dytë

3 Korrik 2018, 14:48

Role me djathë e proshutë dhe supë me kungull të njomë dhe kos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha