Receta e ditës - Sallatë kaprezë, pasta freda me mocarella dhe domate të mbushura me moz / Pjesa e dytë

Sallatë kaprezë, pasta freda me mocarella dhe domate të mbushura me moz, këngëtari Meteus Frroku sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha