Receta e ditës - Sallatë pule, mousse dardhe me rikota dhe biskote - Pjesa e dytë

10 Maj 2018, 09:22

Sallatë pule, mousse dardhe me rikota dhe biskote, zonja tefta dhe Chef Denis Kaçani sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha