Receta e ditës - Sfoljate me patate dhe supe magjerica/ Pjesa e dytë

24 Korrik 2018, 15:11

Sfoljate me patate dhe supe magjerica zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha