Receta e ditës - Sfoljate me patate dhe supe magjerica/ Pjesa e parë

24 Korrik 2018, 15:09

Sfoljate me patate dhe supe magjerica zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha