Receta e ditës - Supë kremi me gazpaço, rizoto me asparag dhe mousse me çokollatë / Pjesa e dytë

7 Maj 2018, 12:14

Supë kremi me gazpaço, rizoto me asparag dhe mousse me çokollatë, zonja Tefta dhe Chef Gëzim Balashi sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha