Receta e ditës - Tartë e kripur me perime dhe supë me mish e kos / Pjesa e dytë

19 Qershor 2018, 16:02

Tartë e kripur me perime dhe supë me mish e kos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha