Receta e ditës - Zabaione me fruta dhe biftek viçi me pure patate / Pjesa e dytë

31 Maj 2018, 14:44

Zabaione me fruta dhe biftek viçi me pure patate, zonja tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha