Obeziteti, vjen nga mirëqenia apo nga varfëria ? Të ftuara Blerina bombaj dhe Entela dhe Entela Binjaku

21 Shtator 2018, 09:36

Sipas OBSH obeziteti mbarë botëror është trefishuar që në vitin 1975 dhe sot 39 % e të rriturve në të gjithë globin janë obezë. Vendi yne është i listuar në pozicionin e 28 me 21,7 % nga 50 shtete te listuara në total. Për të folur mbi obezitetin ishin në Rreze Dielli në Report TV sociologia Entela Binjaku dhe dietologia Blerina Bombaj Troci.

Programe të tjera