Të shkosh në shkollë pa telefon, të ftuara Arjola Byzyka nga DAR dhe nxënësja Joana Janushi

19 Shtator 2018, 09:19

Një vendim i ri i Ministrisë së Arsimit për ndalimin e telefonave celularë në shkolla ka shkaktuar jo pak debat. E ftuar ditën e sotme në emisonin “Rreze Dielli” në Report Tv, drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Rajonale, Tiranë, Arjola Byzuka, sqaron se udhëzimi nuk heq përdorimin e telefonit, por vetëm mospërdorimin e tij përgjatë procesit mësimor.

Programe të tjera

Shiko të gjitha