Pasioni për të rritur dhe kultivuar pëllumbat e rrallë 'Balli'

16 Tetor 2018, 09:51

Rrëfimi në Rreze Dielli në Report TV i Ibrahim Karaj: Më shumë se 50 vjet që përkujdesem ditë pas dite për pëllumbat. Pasioni dhe dashuria për shpendët e ka bërë që të sakrifikojë për ta dhe rritjen e tyre.

Programe të tjera

Shiko të gjitha