Arrestohet Vangjush Dako! SPAK urdhër arreste edhe për 9 ish-zyrtarë të bashkisë së Durrësit! Akuzohen për shpërdorim detyre, falsifikim dokumentesh e korrupsion Vangjush Dako dhe SPAK

Arrestohet Vangjush Dako! SPAK urdhër arreste edhe për 9 ish-zyrtarë të bashkisë së Durrësit! Akuzohen për shpërdorim detyre, falsifikim dokumentesh e korrupsion

Vangjush Dako ndodhet në drejtorinë e Policisë së Tiranës. Ish kryebashkiaku i Durrësit është arrestuar sot me urdhër të SPAK së bashku me 9 ish zyrtarë të bashkisë së Durrësit. Ndaj tyre rëndon akuza e për shpërdorim detyre dhe falsifikim dokumentesh për një leje ndërtimi të dhënë para 11 vitesh dhe për një tender të vitit 2014-2015 që i ka shkaktuar buxhetit të shtetit një dëm prej 18 milionë lekësh.